lunedì 8 novembre 2010

Πανελλαδική υστερία..


- Τρελαίνομαι που βλέπω όλα τα μεγαλοστελέχη, βουλευτές και πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ να μιλάνε για "υπεροχή του ΠΑΣΟΚ".- Τα παίρνω στο κρανίο με τα Σαμαράκια να μιλάνε - τελικά - για "πρόβλημα νομιμοποίησης της Κυβέρνησης", αλλά όταν τους ρωτάς αν θέλουν εκλογές, να τα μασάνε.
- Ή, να ακούω τον "ανεξάρτητο" υποψήφιο Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., που τελικά το βράδυ της πρώτης Κυριακής στον χάρτη τον έδειχναν μπλε, να κάνει δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα, περί "απεμπλοκής της περιφέρειάς μας από το Μνημόνιο", χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση ή απάντηση από την άλλη πλευρά...
Κοιμούνται όλοι τον ύπνο του δικαίου και... με πιάνει κι εμένα υπνηλία.

Προς πολίτες... αυτοδιοικητικούς:
Εντάξει παλικάρια. Το μήνυμα ελήφθη. Μετατρέψατε, με την ψήφο σας και την αποχή σας, τις Αυτοδιοικητικές εκλογές σε ψήφο διαμαρτυρίας κατά του Μνημονίου. Πέρασε δηλαδή η προπαγάνδα του Σαμαρά. Την κατάπιατε αμάσητη. Λουστείτε τώρα τους ανίκανους φελλούς που επέπλευσαν την πρώτη Κυριακή με αυτή την στάση σας.
Ξυπνήστε τώρα όμως και φερθείτε ως σοβαροί και υπεύθυνοι πολίτες και αλλάξτε τα κριτήριά σας.


Προς πολιτικούς παίδες Ελλήνων:
Όταν θα καταλάβετε ότι έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές και όχι Βουλευτικές και ότι επιλέγουμε - ιδίως στο δεύτερο γύρο - τους επικεφαλείς, που είναι ικανοί να διοικήσουν και να λύσουν τα καθημερινά μας προβλήματα, τα ξαναλέμε.

Μέχρι τότε, εγώ θα ξεκουράζομαι, έχοντας την συνείδησή μου καθαρή ότι έκανα το χρέος μου με το παραπάνω.

Γεια σας.

ΥΓ. Μεγάλη ευθύνη για την τροπή που πήραν οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν οι Γ. Παπανδρέου και Γ. Ραγκούσης, που μπορεί να έμαθαν να κάνουν βουλευτικές εκλογές, αλλά στις αυτοδιοικητικές παίρνουν... "κουλουράκι". Κύριοι: Δεν κοιτάμε μόνο το (προσωπικό) πολιτικό κόστος. Κοιτάμε και το καλό του τόπου καμιά φορά...
http://antikrogias.blogspot.com/2010/11/blog-post_09.html

Nessun commento:

Posta un commento